Новата серия пана за окачен таван - Здравеопазване и Хигиена от KCS

 

Новата серия Здравеопазване и Хигиена

   

Уважаеми клиенти,


Имаме удоволствието да Ви представим новата серия Здравеопазване и Хигиена от Knauf Ceiling Solutions : една цялостна гама от решения, специално предназначени за болници, чисти помещения, домове за здравни грижи, детски ясли и хранителна промишленост.


Нашето портфолио предлага богат избор от специални характеристики, проектирани за специфични изисквания и високи стандарти в среда с максимална сигурност, улеснявайки избора на правилно решение за всяко пространство.
С най-висок клас защита против микроорганизми, ограничаващи развитието на бактерии и плесени, разширени възможности за почистване, нашите решения разрешават хигиенни проблеми в различните области на приложение.


Но това не е всичко. Нашите продукти осигуряват високо светоотражение, позволявайки естествената светлина да навлиза в сградата и осветява помещенията в нея, а увеличените и балансирани акустични качества на паната намаляват нивата на шума в помещенията, осигурявайки повече комфорт и уединение за пациенти, служители, посетители и деца.


Не правете компромис със здравето и благоденствието. Изберете нашите решения за Здравеопазване и Хигиена и ще получите практични, с лесно почистване, комфортни решения за създаване на безопасна среда.

Ако имате повече въпроси, нашият екип е на ваше разположение.

Новата брошура с решения за здравеопазване и хигиена на Knauf Ceiling Solutions! Нашите иновативни решения с окачени тавани за хигиена осигуряват безопасност, комфорт и здраве в различни варианти.